Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Nacht van de Nacht

Nacht van de Nacht

Posted on sep 19, 2016
Nacht van de Nacht

Laat het donker donker en ontdek hoe mooi de nacht is tijdens de Nacht van de Nacht. De Nacht van de Nacht is een jaarlijks evenement georganiseerd door de Natuur- en Milieufederaties. Tijdens de Nacht van de Nacht worden er door het hele land honderden evenementen georganiseerd in het donker en doven honderden bedrijven en gemeenten lichten van gebouwen en reclameverlichting. Dit jaar wordt de Nacht van de Nacht voor de 12e keer georganiseerd op zaterdag 29 oktober 2016.

Net zoals de afgelopen jaren organiseert de polder-/nachtwachter in samenwerking met het IVN Vechtplassen weer een mooie avond op Fort Maarsseveen. Om 20.00 uur zal de avond worden geopend door wethouder Linda van Dort samen met de Nachtburgemeester. Daarna kunt u zelf uw nachtmenu samenstellen uit de volgende onderdelen.

– sterrenkijken bovenop het fort met Ton Lindeman

– wandeling met verhalen van Cees Vollering

– op pad met heks Marijke Zoetelief

– hapjes proeven in het donker bij de CultuurCantine (tegen kleine vergoeding)

– theatervoorstelling ‘het vervloekte fort’ door theatergroep Voetlicht

Alle onderdelen duren 25 – 30 minuten, daarna wisselen de groepen. Als alles een beetje meezit doen we rond 22.00 uur het licht uit.

Aanmelden en meer info via de mail of 06 15373226