Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Natuurwerkdag

Natuurwerkdag

Posted on sep 19, 2016
Natuurwerkdag

Op 5 november gaan de handen weer uit de mouwen om het terrein van het fort weer op te ruimen en winterklaar te maken. Het hele terrein wordt gemaaid, takken worden opgeruimd en hier en daar zullen we herstel-werkzaamheden verrichten. Kortom: Lichte en zware klussen, voor ieder wat wils. Neem, als dat kan, zelf gereedschap mee. Wij hebben wel het een en ander maar eigen spullen werken toch altijd het lekkerst!

Laat u even weten als u komt? Dan weten wij hoeveel soep we moeten maken want de CultuurCantine zorgt voor een lekkere versnapering tijdens de werkzaamheden.