Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Meidoorns vlechten

Meidoorns vlechten

Posted on dec 15, 2016
Meidoorns vlechten

Op 14 december hebben wij samen met de vrijwilligersploeg van Landschap Erfgoed Utrecht onder leiding van Lex Roeleveld de oude meidoornhaag rond het fort gesnoeid en voor een deel gevlochten. Een spannende klus want een aantal meidoorns was al zo oud dat het vlechten met de grootste precisie moest gebeuren. Maar het resultaat mag er zijn! Aan de kant bij het pontje is 20 meter heg gevlochten en als het meezit gaat die in het voorjaar weer mooi groen uitlopen.

Maar er is meer werk te doen. Heeft u ook zin om een handje te helpen, laat het ons dan weten! Dat kan tijdens de NLdoet dag in maart, maar er worden meer ‘natuurwerkdagen’ gepland voor de komende maanden. Houd de site in de gaten of volg ons op Facebook.