Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Werkdagen

Werkdagen

Posted on jan 20, 2017
Werkdagen

Op, in en rond het fort zijn allerhande werkzaamheden te doen. Iedere eerste vrijdag van de maand is het werkdag op het fort. U bent van harte welkom ons bij die klussen te helpen. Er is voor ieder wat wils: van het maaien en snoeien van het groen op het fort (voor de mensen met groene vingers) tot schilderklussen binnen (voor alle kleuren vingers) en van het bijwerken van de website (voor de mensen met snelle vingers) tot het verzinnen van nieuwe kunst en cultuur-projecten (voor mensen die geen vingers hebben).

Op zaterdag 11 maart doen wij ook mee met NLdoet, u kunt zich hier aanmelden voor die dag.

Meer informatie over de klussen kunt u krijgen via de mail van Marcel

buitenklussen