Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » VijandSchap

VijandSchap

Posted on mrt 9, 2017
VijandSchap

In het voorjaar 2017 organiseren Esther Hoogendijk en Janneke Kornet een tentoonstelling van hedendaagse kunst op Fort Maarsseveen. Er zal diverse hedendaagse kunst te zien zijn van 15 kunstenaars, inclusief de organisatoren. Zowel de binnen- als de buitenruimte van het fort wordt gebruikt.

Tijdens uw bezoek aan het fort komt u op een laagdrempelige manier in aanraking met de kunst in de tentoonstelling. U kunt genieten van indrukwekkende installaties die samen met het fort en haar omgeving een geheel vormen. De kunst in samenspel met het fort geeft u als bezoeker een totaalbeleving.

Meer informatie vindt u op Facebook/vijandschap