Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Raad van Toezicht zoekt nieuwe leden

Raad van Toezicht zoekt nieuwe leden

Posted on jun 10, 2017

Stichting C-Fort is een ANBI stichting gevestigd in Maarssen (gemeente Stichtse Vecht) die zich inzet om het Fort Maarsseveen op een duurzame wijze te beheren en een breed en hoogwaardig aanbod van kunst, cultuur en recreatie te realiseren. Het fort is een Rijksmonument en onderdeel van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De afgelopen jaren is hard gewerkt aan de restauratie van het fort, het organiseren van culturele activiteiten, het werven van vrijwilligers en het genereren van inkomsten uit fondsen. Voorts is een samenwerking met de CultuurCantine opgezet waardoor de activiteiten op het fort ondersteund worden door professioneel beheer, gastheer/gastvrouw schap en er structurele inkomsten zijn. Daarmee is een mooie basis gelegd voor een bruisend fortleven.

De Stichting heeft een Bestuur en een Raad van Toezicht. De Raad van Toezicht vergadert circa vier keer per jaar, waarvan minstens tweemaal per jaar samen met het Bestuur. De Raad van Toezicht is op zoek naar versterking.

Zie bijlage voor de profielschets en contactgegevens.

Profielschets RvT juni 2017