Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Cultuurcantine gaat sluiten

Cultuurcantine gaat sluiten

Posted on sep 21, 2018
Per1 oktoberaanstaande gaan Robert van der Horst en zijn vrouw Ingrid de Cultuurcantine in het Fort Maarsseveen sluiten.Wij willen hen hartelijk danken voor alle liefde en creativiteit waarmee zij de Cultuurcantine ontplooid hebben.Mede door hun grote inzet is Fort Maarsseveen gegroeid als culturele broedplaats waar het goed toeven is.Bestuur en vrijwilligers van het Fort wensen Robert en Ingrid veel geluk en succes toe bij hun volgende avontuur.Het bestuur van Stichting C-fordt, eigenaar van het werk bij Maarsseveen, verkent de diverse opties om tot een nieuwe passende invulling van het Fort Maarsseveen te komen. Hierover wordt u t.z.t. geinformeerd. .
Vriendelijke groet,
Het bestuur van de stichting C-Fordt