Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Exposities

Fort Maarsseveen is een broedplaats voor kunst en cultuur. Dat wil zeggen dat wij de ruimte bieden voor het experiment. Heeft u iets te laten zien wat op enige wijze kan worden gelinkt aan het fort, aan water of aan de waterlinie? Wij denken graag mee over de mogelijkheden!

DSCN3103DSCN3153

DSCN3155

1 Comment

  1. Charlotte Burgmans
    maart 23, 2017

    Als kunstenaar en organisator van kunst evenementen zou ik graag met u in overleg treden. Op dit moment ben ik twee projecten aan het organiseren. Het zou bijzonder mooi zijn als uw podium hierin een bijdrage zou kunnen leveren. Ik ben (co) organisator van diverse kunst projecten en kan dan ook professionaliteit garanderen. Projecten die ik heb georganiseerd zijn onderander tentoongesteld in Museum voor Pathologie en Anatomie in Nijmegen, Raadhuis Hilversum, Kasteel Groeneveld Baarn, Galerie Salon West, Universiteit Utrecht.

    In het kort zal ik beide projecten toelichten.

    Najaar 2017: United States of Art: Groepstentoonstelling

Leave a Reply