Warning: mysql_query() expects parameter 2 to be resource, object given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 35 Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, null given in /var/www/vhosts/c-fordt.nl/httpdocs/wordpress/wp-content/plugins/wordpress-form-manager/db.php on line 757 Website » Polderwachter

Fort Maarsseveen is de uitvalsbasis van Neerlands enige echte polderwachter. Hij verzorgt bij ons de gastlessen aan de scholen en de rondleidingen door, op en over het fort.

Beluister hier zijn versie van het verhaal van de Nieuwe Hollandse Waterlinie

Neem een kijkje op zijn site en vraag gerust naar de mogelijkheden!

A1XfoMYCcAASlrn

 

1 Comment

 1. Danille Keller
  november 18, 2018

  Goedendag,

  Ik wil voor een groep van 20 – 30 personen van NMLK (nieuwe mensen leren kennen) een wandeling organiseren met de polserwachter. De mensen komen uit het hele land en zijn in de leeftijd van 40 – 65 jaar. Wij beginnen altijd met koffie, dan de wandeling en dan iets eten. Starttijd niet eerder dan 11.00 uur voor de koffie. Hier ongeveer een half uur voor uittrekken. Graag zie ik jullie voorstel incl. kosten tegemoet voor zondag 3 maart 2019 indien deze datum mogelijk is.

  Met vriendelijke groet,
  Danille Keller

Leave a Reply